Namnsdag idag 2024: Joel, JuditNamnsdagar Januari
Namnsdagar Februari
Namnsdagar Mars
Namnsdagar April
Namnsdagar Maj
Namnsdagar Juni
Namnsdagar Juli
Namnsdagar Augusti
Namnsdagar September
Namnsdagar Oktober
Namnsdagar November
Namnsdagar December

Namnsdag idag


Ovan ser du vem som har namnsdag idag, det kan vara fler än ett namn som hyllas. Passa på att gratulera dina nära och kära. Här finns också länkar till namnsdagar för varje månad under året. Vill du se vilka som har namnsdagar i en specifik månad så klickar du bara på Namnsdagar för rätt månad och får då en lista med alla namnsdagar den månaden.

Det kan finnas mer än en som har namnsdag idag så bli inte förvånad om det visas flera namn.

Dagens namn


Idag firar vi namnsdag för alla som bär namn som hedras under den här dagen. Namnsdagar är en tradition som har en lång historia och är fortfarande viktig för många människor runtom i världen. Att fira namnsdagen är ett sätt att hedra och uppmärksamma personer som bär ett visst namn.

I Sverige är namnsdagar en del av den kulturella kalendern och listan över namn som firas varierar från dag till dag. Det är vanligt att man gratulerar och firar den som har namnsdag, ibland med en liten gåva eller en hälsning.

Namnsdagar är en tid för gemenskap och glädje, där familj och vänner samlas för att fira och hedra personer med namn som har sin dag idag. Oavsett om det är din namnsdag eller någon annans är det en trevlig möjlighet att visa omtanke och sprida lite glädje i vardagen.

International name days